Autentificare Inregistrare
Inregistrare
Inregistrare

Termeni și Condiții Generale pentru Clienți

Acești "Termeni și Condiții Generale pentru Clienți" sunt aplicabile relațiilor între Casey Construct SRL (denumit în continuare restaurantcasaveche.ro) și Clienți. Definiții

Oferta: gama de produse și servicii oferite de Restaurant care se pot comanda de Client prin Platformă.

Comandă: o comandă plasată de un Client către Restaurant prin intermediul Platformei cu privire la Oferta selectată de Client.

Client:o persoană fizică sau juridică, care plasează o Comandă prin Platformă.

Contract:un contract între Client și Restaurant referitor la o Comandă și livrarea sau ridicarea Comenzii.

Platformă: pagina/paginile de Internet, aplicațiile, instrumentele și alte echipamente ale restaurantcasaveche.ro și ale societăților și partenerilor comerciali afiliați acesteia, prin intermediul cărora se pune la dispoziție Serviciul.

Restaurant: o societate care prepară feluri de mâncare, băuturi și articole aferente și utilizează Platforma pentru a încheia și plăti Contractele.

Informații despre Restaurant: informațiile despre Restaurant în legătură cu, printre altele, datele societății și datele de contact, informații generale, gama de produse (feluri de mâncare, garnituri, opțiuni și băuturi), prețurile pentru fiecare produs individual (inclusiv TVA), sigla societății, grafice, zona de livrare (inclusiv coduri poștale), costuri de livrare și cantitățile minime de comandă.

Serviciul:serviciile comerciale și/sau activitățile care se oferă Clientului de restaurantcasaveche.ro, inclusiv publicarea Ofertei, facilitarea încheierii Contractelor și transmiterea Comenzilor către Restaurantul relevant.

2.         Datele de identificare ale restaurantcasaveche.ro

restaurantcasaveche.ro este administrat de către Casey Construct SRL

Nume firmă     CASEY CONSTRUCT SRL

Cod Unic de Înregistrare       27755249

Nr. Înmatriculare        J38/424/2010

EUID    ROONRC.J38/424/2010 

contact@restaurantcasaveche.ro

 

Luni-Vineri între orele 09-22

3.         Aplicabilitate

1.         Acești Termeni și Condiții Generale pentru Clienți sunt aplicabile numai Serviciului. restaurantcasaveche.ro nu răspunde de Ofertă. După cum este cazul, Termenii și Condițiile Generale ale Restaurantului se vor aplica Ofertei în suplimentar.

2.         Prin plasarea unei Comenzi, Clientul încheie direct un Contract cu Restaurantul pentru livrarea Ofertei selectate de Client. Clientul este angajat de Comandă și nu va avea dreptul la o rambursare, exceptând cazul în care anularea este permisă de Restaurant conform articolului 6 de mai jos, iar anulare ni s-a făcut publică în programul de lucru, în 3 ore de la comandă, caz în care nu percepem comision.

4.         Oferta

1.         restaurantcasaveche.ro publică pe Platformă Oferta în numele Restaurantelor, conform Informațiilor despre Restaurant furnizate de Restaurante. restaurantcasaveche.ro nu va accepta nicio răspundere sau obligație pentru conținuturile Ofertei și Informațiile despre Restaurant de pe Platformă. Restaurantul poate folosi ingrediente și aditivi ale felurilor de mâncare și băuturilor care ar putea provoca alergii și intoleranțe. Dacă un Client este alergic la orice alimente, recomandăm să contacteze telefonic Restaurantul pentru informații despre alergenii prezenți, înainte de a plasa o Comandă.

2.         restaurantcasaveche.ro prezintă toate Informațiile despre Restaurant astfel încât să fie clar Clientului care sunt drepturile și obligațiile acestuia după ce a acceptat Oferta.

3.         restaurantcasaveche.ro nu va accepta nicio răspundere pentru disponibilitatea Platformei.

5.         Contractul

1.         Contractul intră în vigoare din momentul în care Clientul finalizează Comanda prin apăsarea butonului „Cumpără acum” sau “Trimite” în timpul procedurii de plasare a unei Comenzii prin Platformă.

2.         După recepționarea Comenzii, restaurantcasaveche.ro va confirma electronic Comanda Clientului.

3.         Contractul se poate executa de Restaurant doar dacă Clientul furnizează date de contact și informații despre adresă corecte și complete atunci când plasează Comanda. Clientul este obligat să raporteze imediat orice neconcordanțe din detaliile de plată furnizate sau indicate restaurantcasaveche.ro sau Restaurantului.

4.         În privința informațiilor despre starea Comenzii acestuia, după ce a plasat Comanda, Clientul este obligat să fie disponibil telefonic sau prin email (astfel cum este menționat la plasarea Comenzii) atât pentru Restaurant, cât și pentru restaurantcasaveche.ro.

5.         În cazul în care Clientul alege să i se livreze Comanda, Clientul trebuie să fie prezent la adresa de livrare indicată de Client în comandă pentru a ridica/recepționa articolele Comenzii.

6.         În cazul în care Clientul hotărăște să ridice Comanda, trebuie să fie prezent la ora selectată la locația de ridicare a Restaurantului, după cum se indică în mesajul de confirmare pe email, SMS sau pagina de internet restaurantcasaveche.ro.

7.         La livrarea Comenzii, Restaurantul poate solicita identificarea, în cazul în care Comanda conține produse alcoolice sau alte produse cu limită de vârstă. În cazul în care Clientul nu se poate identifica în mod corespunzător sau nu îndeplinește cerințele minime de vârstă, Restaurantul va refuza să livreze Clientului produsele respective. În acest caz, se pot percepe costuri de anulare pentru daunele suferite de restaurantcasaveche.ro sau Restaurant.

8.         restaurantcasaveche.ro nu acceptă nicio răspundere referitoare la executarea Contractului.

6.         Denunțarea Contractului și anularea Comenzii

1.         Având în vedere natura perisabilă a Ofertei, Clientul nu va avea dreptul să denunțe Contractul. Comenzile nu se pot anula de Client prin intermediul restaurantcasaveche.ro. Clientul poate să Anuleze Comanda către Restaurant numai în cazul în care Restaurantul indică în mod explicit că Anularea Comenzii de către Client este posibilă.

2.         Restaurantul are dreptul să anuleze Comanda, de ex. dacă Oferta nu mai este disponibilă, în cazul în care Clientul a transmis un număr de telefon incorect sau inoperabil sau alte date de contact incorecte, sau în cazul forței majore

3.         În cazul în care Clientul plasează o Comandă falsă (de exemplu prin indicarea de date de contact incorecte, prin neplată sau prin neprezentarea la locația de livrare sau ridicare, pentru a primi Comanda) sau nu îndeplinește în alt mod obligațiile acestuia conform Contractului, restaurantcasaveche.ro va avea dreptul să refuze orice Comenzi viitoare de la un asemenea Client.

4.         restaurantcasaveche.ro are dreptul să refuze Comenzile și să anuleze Contractele în numele Restaurantului, dacă există orice suspiciune rezonabilă referitoare la corectitudinea sau autenticitatea Comenzii sau a datelor de contact. Dacă restaurantcasaveche.ro anulează o Comandă care s-a plătit deja, restaurantcasaveche.ro va transfera suma plătită în același cont din care s-a efectuat plata. În cazul în care Clientul plasează Comenzi care par false sau frauduloase, restaurantcasaveche.ro poate raporta acest fapt la poliție.

5.         În cazul în care politica Restaurantului permite anularea comenzii, restaurantcasaveche.ro nu va percepe comision dacă este înștiințat în mod public prin intermediul programului de lucru despre operațiunea de anulare în 3 ore de la momentul comenzii. În caz contrar, Restaurantul datorează comisionul contractat.

7.         Plata

1.         În momentul încheierii Contractului conform prevederilor din articolul 5.1 din acești Termeni și Condiții Generale pentru Clienți, Clientul are obligația să plătească Restaurantului Comanda,  restaurantcasaveche.ro acționează în calitate de mandatar pentru a percepe contravaloarea comenzii, nefiind beneficiarul plății.

2.         restaurantcasaveche.ro plătește comisionul și urmează să factureze comisionul către Restaurant.

3.         Conform prevederilor din articolul 6.4 din acești Termeni și Condiții Generale pentru Clienți, rambursarea (parțială) a unei plăți online va fi posibilă numai în cazul în care Comanda nu se poate livra (integral). Rambursarea se va efectua întotdeauna în același cont cu cel din care s-a efectuat plata.

4.         Restaurantul a autorizat restaurantcasaveche.ro să accepte plata online de la Client, în numele Restaurantului.

5.         Restaurantul are obligația de a deține un cont bancar în lei.

6.         Clientul are dreptul să primească de la restaurantcasaveche.ro cupoane cu valoare fixă sau procentuală, cupoane care vor fi folosite pentru comenzile efectuate la Restaurant, iar Clientul va plăti doar diferența de preț între valoarea cupoanelor și valoarea comenzii.

8.         Rezolvarea plângerilor

1.         Plângerile Clientului despre Ofertă, Comandă sau executarea Contractului urmează să se transmită Restaurantului. Răspundere exclusivă pentru Ofertă și executarea Contractului revine Restaurantului.

2.         În cazul în care Clientul are o plângere referitoare la Serviciu, plângerea urmează să se comunice prin intermediul formularului de contact, prin email sau poștă către serviciul clienți restaurantcasaveche.ro, la adresa de contact indicată în articolul 2 din acești Termeni și Condiții Generale pentru Clienți.

3.         Odată primită plângerea de către restaurantcasaveche.ro, aceasta din urmă va reacționa cât mai curând posibil, dar nu mai târziu de două săptămâni, cu confirmarea de primire. restaurantcasaveche.ro își propune să rezolve plângerea de îndată ce este posibil, dar nu mai târziu de patru săptămâni.

4.         Plângerile, așa cum sunt descrise în secțiunile 1 și 2 din acest articol, trebuie depuse imediat, în timp util după ce Clientul a detectat lipsurile, să fie descrise complet și clar și depuse la Restaurantul respectiv (secțiunea 1) sau restaurantcasaveche.ro (secțiunea 2).

5.         Comisia Europeană gestionează o Platformă ODR. Această Platformă se găsește la https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm exclude în mod explicit utilizarea oricărei soluții de Rezolvare Alternativă a Litigiilor, astfel cum sunt prevăzute de Directiva 2013/11/UE.

9.         Comunicări comerciale

1.         Când plasează Comanda, Clientul se poate de asemenea abona la comunicările comerciale (newsletter, SMS, e-mail) în mod separat pentru fiecare în parte. Clientul se poate dezabona de la acest newsletter și alte servicii, în mod separat, în orice moment și cu titlu gratuit, sau contactând service-ul Clienți prin utilizarea datelor de contact menționate la „Adresa de Corespondență” din articolul 2 din acești Termeni și Condiții Generale pentru Clienți.

2.         restaurantcasaveche.ro își rezervă dreptul de a elimina de pe listă Restaurantul / Retaurantele care au o comandă sub un anumit procent sau în cazul în care în urma evaluărilor primite de la Clienți între 1-5, se clasează sub 3,5.

10.       Inspectarea și corectarea datelor cu caracter personal arhivate

1.         restaurantcasaveche.ro va procesa datele cu caracter personal referitoare la Client. Procesarea datelor cu caracter personal fac obiectul Politicii de Confidențialitate.